مراحل  پذیرش دانشگاه های ترکیه 

ترکیه در زمینه آموزش به کشوری مهم تبدیل شده است که در سال های اخیر نام خود را در جهان مطرح کرده است. در ادامه با اداک الماس همراه باشید تا شما را با عواملی که باعث جذب دانشجو به این دانشگاه می شود را بررسی کنیم؛ از جمله عواملی که در ترجیح دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه های ترکیه موثر است عبارتند از:

1-    آسایشی که برای دانشجویان فراهم می کند

2-    افزایش کیفیت آموزش

3-    افزایش استانداردهای زندگی

4- همسایگی با ایران

5- نداشتن نیاز به اخذ ویزا

 

 اگرچه شرایط ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های دولتی یا خصوصی تقریباً یکسان است، اما در برخی موارد ممکن است درخواست‌های مدارک و شرایط ورودی متفاوتی بین دانشگاه‌ها وجود داشته باشد.تمامی دانشگاه های ترکیه با بیش از 170 دانشگاه؛  با آموزش باکیفیت، پردیس ها و فرصت های مختلف، نقش مهمی در آماده سازی دانشجویان ترک و خارجی برای زندگی و کسب مدارک حرفه ای ایفا می کنند.در اینجا مواردی وجود دارد که دانشجویان خارجی برای دریافت تحصیلات دانشگاهی در ترکیه باید انجام دهند. دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در دانشگاه های ترکیه را دارند باید ابتدا مدارک درخواستی را به طور کامل تکمیل و به مراجع مربوطه ارائه دهند.

 

مدارک لازم برای درخواست  پذیرش دانشگاه های ترکیه 

مدارک زیر برای دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در دانشگاه های ترکیه هستند مورد نیاز است:

1- فرم پذیرش دانشجو

هر دانشگاه فرم پذیرش مخصوص به خود را دارد و این فرم ها باید به طور کامل، تکمیل و ارسال شوند.

2- دیپلم دبیرستان یا معادل آن

دیپلم دبیرستان؛ باید توسط نمایندگان خارجی ترکیه یا دفتر اسناد رسمی تایید شده و به ترکی ترجمه شود و به تأیید وزارت دادگستری و وزارت خارجه برسد.

3- ریزنمرات

ریز نمرات نیز باید توسط مدرسه یا دفتر اسناد رسمی و نمایندگان خارجی تایید شده و به ترکی ترجمه شود.

4- ضمانت نامه مالی

5- هزینه ثبت نام

این مدارک که برای ثبت نام در دانشگاه مورد نیاز است باید تا مهلت تعیین شده در تقویم آموزشی به واحدهای مربوطه دانشگاه ارائه شود. ثبت نام در صورت تأخیر در ارائه مدارک یا مفقود شدن مدارک امکان پذیر نیست.

برای اینکه دانشجویان خارجی در ترکیه پذیرش تحصیلات دانشگاهی را دریافت کنند، باید در آزمون های مهارت زبان شرکت کنند و نمره مهارت مورد نیاز دانشگاه را کسب کنند. دانشجویانی که نتوانند در آزمون های مهارت زبان نمره لازم را کسب کنند به مدت یک سال آموزش آمادگی زبان را می بینند. پس از این آموزش ها، دانشجویانی که مهارت زبان را ارائه می دهند، مجاز به ورود به دوره های گروه در برنامه های دانشگاهی هستند.

6- آزمون ورودی دانشگاه برای اتباع خارجی در ترکیه

از سال 2011 در ترکیه تغییری در سیستم ورودی دانشگاه دانشجویان خارجی ایجاد شده است. آزمون دانشجویان خارجی تا سال 2011 سالی یک بار توسط نظام مرکزی برگزار می شد. امروزه هر دانشگاهی آزمون دانشجویان خارجی (YÖSرا در خود برگزار می کند. دانش آموزان به راحتی می توانند از طریق دانشگاه به کلیه اطلاعاتی مانند تاریخ امتحانات، نمرات پایه و کارهایی که برای ورود به آزمون باید انجام شود دسترسی داشته باشند.

آزمون ورودی دانشگاه برای دانشجویان خارجی، در داخل بدنه هر دانشگاه انجام می شود .

 بیشتر بخوانید: بهترین دانشگاه های ترکیه

شرایط  پذیرش دانشگاه های ترکیه

 1) ویزای دانشجویی

برای دانشجویان خارجی که در امتحانات موفق می شوند و حق ورود به دانشگاه را کسب می کنند، نامه پذیرش از سوی دانشگاه ارسال می شود. دانشجویان خارج از کشور باید با این نامه پذیرش به کنسولگری ترکیه مراجعه کرده و ویزای تحصیلی دریافت کنند. دانشجویان در ترکیه می توانند ویزای تحصیلی را توسط نمایندگان خارجی ترکیه دریافت کنند.

ویزای دانشجویی از جمله مدارک اجباری در مرحله ثبت نام دانشگاه می باشد.

2اجازه اقامت

دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در دانشگاه های ترکیه هستند باید اجازه اقامت دریافت کنند. اجازه اقامت توسط اداره جابجایی در شهرهای محل زندگی آنها صادر می شود. طبق قانون مربوطه، دانشجویان خارجی باید ظرف مدت یک ماه پس از ورود به ترکیه اجازه اقامت دریافت کنند.

مجوز اقامت دانشجویان خارجی هر ساله تمدید می شود.

3)  بیمه سلامت

بیمه درمانی که در ترکیه معتبر خواهد بود و هزینه های درمانی دانشجو را به طور کامل پوشش می دهد باید تهیه شود.برخی از دانشگاه ها می توانند هزینه های بهداشت و درمان دانشجویان خارجی را پوشش دهند.اما اگر دانشگاه چنین محدوده ای نداشته باشد، تمام هزینه های سلامت دانشجویان خارجی به عهده خودشان خواهد بود.

آزمون YÖS

 نام آزمون دانشگاهی که اتباع خارجی به منظور تحصیل در دانشگاه های ترکیه شرکت می کنند به عنوان امتحان دانشجوی خارجی یا به اختصار YÖS   شناخته می شود. این آزمون به دانشجویان خارجی امکان تحصیل در ترکیه در رشته های پزشکی، حقوق، روانشناسی، داروسازی، مهندسی، معماری و بسیاری از رشته های دیگر را می دهد.

YÖS در مجموع شامل 80 سوال است. در حالی که 45 سوال در امتحان معمولا شامل سوالات توانایی عمومی و هوش است، 35 سوال باقی مانده شامل سوالاتی برای سنجش دانش ریاضی است.YÖSتوسط هر دانشگاه اجرا می شود.

مراحل شرکت در پذیرش دانشگاه های ترکیه

برای ورود به YÖS ابتدا باید برخی از شرایط را رعایت کنید. در صورتی که این الزامات تعیین شده توسط دانشگاه ها برآورده شود، مراحل زیر باید به ترتیب انجام شود. ثبت نام در آزمون دانشجویان خارجی شامل چهار مرحله اساسی است:

مرحله: پیش ثبت نام

برای ایجاد ثبت نام آزمون ابتدا باید از وب سایت دانشگاه های مربوطه بازدید کرد، امکان ثبت نام اینترنتی در بسیاری از دانشگاه ها وجود دارد. ابتدا باید یک آدرس ایمیل معتبر داشته باشید. سپس فرم پیش ثبت نام باید پر شود. در این فرم ثبت نام، شهر محل برگزاری آزمون باید انتخاب شود. سپس پاسپورت باید اسکن و در سیستم آپلود شود. پس از ارسال فرم پیش ثبت نام، یک ایمیل تایید برای شما ارسال خواهد شد. پس از تایید، شماره درخواست به متقاضی داده می شود و حساب دانشگاه ایجاد می شود. پس از فعال شدن حساب کاربری، نام کاربری و رمز عبور باید تنظیم شود. در نهایت یک ایمیل تایید در این مرحله ارسال می شود و مراحل ثبت نام واقعی آغاز می شود.

مرحله: ثبت نام

پس از انجام موفقیت آمیز پیش ثبت نام آزمون دانشجویان خارجی، ایمیلی حاوی مراحل ثبت نام برای شما ارسال می شود. با کلیک بر روی لینک موجود در ایمیل ارسالی، ثبت نام در "سامانه داوطلبان" دانشگاه مربوطه ضروری است. تمام مراحل در سیستم باید تکمیل شود. سپس مرحله پرداخت هزینه آزمون آغاز خواهد شد. در این مرحله امکان پرداخت با کارت اعتباری وجود دارد. با این حال، امکان ارسال پول از طریق حواله بانکی نیز وجود دارد. پس از انجام موفقیت آمیز پرداخت، باید منتظر ماند تا پنجره تایید ظاهر شود. پس از آن پیامی مبنی بر تایید دریافت وجه برای داوطلب ارسال می شود و ثبت نامYÖSبا موفقیت انجام می شود.

مرحله: کنترل

وضعیت ثبت نام در آزمون از طریق سامانه قابل بررسی است. برای پیگیری تغییرات تاریخ امتحانات و کسب اطلاعات بیشتر در موردYÖSمی توان از سیستم داوطلبی استفاده کرد.

مرحله: گواهی شرکت در آزمون

سپس برای داوطلبان ایمیلی مبنی بر آماده بودن مدارک شرکت در آزمون ارسال می شود. پرینت این مدرک باید گرفته شود و هنگام شرکت در آزمون همراه داوطلب باشد.

  

تحصیل در ترکیه، اخذ پذیرش تحصیلی، معتبرترین دانشگاه های ترکیه، اخذ ویزای تحصیلی، دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت، دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، بورسیه های تحصیلی ترکیه، آزمون تومر، آزمون یوس، شرایط زندگی در ترکیه، شرایط تحصیل در ترکیه، آسان ترین روش اخذ پذیرش تحصیلی، دانشگاه های ترکیه، دانشگاه های استانبول، دانشگاه های معتبر ترکیه، موسسه اعزام دانشجو، بورسیه های ترکیه، آزمون یوس مرکزی، دانشکده پزشکی، دانشگاه دولتی، دانشگاه های ترکیه، بورسیه های تحصیلی ترکیه، دانشگاه فنی خاورمیانه، مراحل ویزای دانشجویی، موسسه اعزام دانشجو، راحت ترین روش دریافت پذیرش تحصیلی، ویزای دانشجویی، زمان رسیدگی به ویزای دانشجویی، اقامت دانشجویی ترکیه، شرایط اخذ مجوز اقامت دانشجویی ترکیه، ویزای دانشجویی، داروسازی، دانشکده پزشکی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه های ترکیه

برای اشتراک در خبرنامه عضو شوید

تماس با ما

تهران، خیابان انقلاب، ضلع جنوبغربی چهار راه کالج، ابتدای خیابان حافظ، پلاک 320 واحد 1

تلفن: 66741596 - 021

فکس: 02166736128

09190184151

شبکه های اجتماعی

 

 

تمامی حقوق وبسایت متعلق به آداک الماس آراد می باشد.

مشاوره